Om Mig

Du kan trække på mine syv års erfaring med onlinearbejde, både som webdesigner og SEO-specialist. Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Min Mission Er At Hjælpe Dig

Velkommen til Virtuello

Skal Jeg Hjælpe Dig?

Velkommen til! Har du brug for en samarbejdpartner, der kan hjælpe dig med de opgaver indenfor WordPress, online marketing og teknisk arbejde, der tager en stor del af din tid i din virksomhed?

Vil du også gerne slippe for at bekymre dig om, hvorvidt tingene bliver gjort ordentligt? Så er du kommet til det rette sted!

I know… tak mig senere 😉

Få Større Produktivitet

Vækst din kerneforretning, når du outsourcer dit tekniske arbejde til mig. Jeg er klar. Er du?

Spar Dyrebar Tid

Spar tid, når jeg vedligeholder din hjemmeside og varetager din online markedsføring.

Troels - underskrift

Troels Lytt Jensen, CEO & Ejer Af Virtuello

0 +
Glade Kunder
0 +
Projekter Afsluttet
0
Års Erfaring
Hvem Er Jeg

Mød Manden Bag Virtuello

Troels Lytt Jensen

Ejer af Virtuello (Cand. Scient.)

Jeg yder fleksibel og virtuel support til online-virksomheder, selvstændige og iværksættere. Folk betegner altid som ærlig, tillidsvækkende og kvalitetsbevidst. – Og dette er kvaliteter, som kendetegner min måde at arbejde på.

Hvis du ofte føler dig overvældet af din arbejdsbyrde, eller føler dig udfordret af teknikken i din virksomhed, kan jeg give en hjælpende hånd i lige så lang tid, som du ønsker.

Siden 2015 har jeg arbejdet med at sætte hjemmesider op samt med online markedsføring. Derigennem har jeg udviklet et unikt sæt færdigheder, som jeg udnytter til at gøre mine kunders arbejdsliv mere produktivt og mindre stressende.

I min virksomhed bygger jeg webshops og hjemmesider i WordPress for mine kunder og hjælper dem med at komme på første side af Google gennem søgemaskineoptimering (SEO). 

Gennem dette arbejde har jeg fået stor erfaring med online markedsføring, WordPress og online arbejde. Jeg udfører alt arbejdet som fjernarbejde.

Derved behøver du ikke at tænke på at skulle finde en kontorplads til mig, når du høre mig på projektbasis.

I min fritid løfter jeg vægte, puster og stønner over cardio-træning, gamer og taler kinesisk, når jeg ikke nyder en kold øl i selskab med vennerne. 

Før jeg sprang ud som virtuel assistent, webdesigner og SEO-specialist, arbejdede jeg som miljøsagsbehandler. Før da var jeg nogle år i Kina, hvor jeg arbejdede på kinesisk som geolog i et kinesisk olieselskab i Beijing.