Logo - VirtuelAssistent

SEO - Søgemaskineoptimering

Bliv fundet af dine kunder på Google. Få flere besøgende til din hjemmeside. Få kunder på autopilot. 

Troels - teknisk virtuel assistent

Træk på mine 8 års erfaring med SEO og...

Flere kunder & salg fra Google

Hvad er SEO?

SEO, også kendt som søgemaskineoptimering, er den praksis, der drejer sig om at forbedre din hjemmesides placering i søgeresultaterne på Google. 

Når din hjemmeside rangerer højt på Google, kan du tiltrække kunder automatisk, når de søger efter dine produkter eller tjenester, uden at du aktivt behøver at opsøge dem selv.

Essensen af SEO er at tiltrække “organisk trafik” eller besøgende til din hjemmeside gennem dens placering på Google, hvilket kan føre til salg. Dette betyder, at når kunderne finder dig gennem Google, behøver du ikke betale for online-annoncer.

Hvis din hjemmeside ikke er optimeret, risikerer du at blive overset af potentielle kunder på Google, hvilket kan resultere i tab af omsætning.

Søgemaskineoptimering er ikke svært, men det kræver en betydelig indsats for de fleste virksomhedsejere at sætte sig ind i og udføre. Derfor vælger mange at outsource opgaven til et bureau eller en specialist.

En vellykket SEO-indsats er et komplekst samspil mellem indholdet på din hjemmeside, den tekniske opsætning af hjemmesiden og eksterne faktorer, herunder vurderingen af din hjemmesides autoritet i Googles øjne.

Flere salg og synlighed

Vækst din kerneforretning ved at overlade din online markedsføring til mig. Jeg er klar. Er du?

Spar dyrebar tid

Spar tid, når jeg vedligeholder din hjemmeside og varetager din online markedsføring.

Lad os tale sammen

Mere tid og flere kunder? Kontakt mig i dag.

Få mindre travlt og mere gjort med en virtuel assistent.

Jeg er klar til at hjælpe dig. 

Send mig en besked

Hvordan foregår det?

Sådan er min tilgang til arbejdet

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvor let det er for dig at spare tid og få flere salg fra internettet? Så se her, hvordan arbejdet typisk foregår!

01

Gratis afklarende samtale

Du booker mig til en gratis 30 minutters samtale over Zoom/Google Meet eller telefonen. Her afklarer vi, hvad du har brug for hjælp til, og om vi er det rette match. Kan jeg - mod forventning - ikke hjælpe dig alligevel, kan jeg henvise dig til andre i mit netværk.

02

Jeg går igang

Jeg går i gang med arbejdet, så snart jeg har modtaget betaling. Afhængigt af arbejdets karakter kan det blive nødvendigt at afholde en egentlig strategiworkshop som del af ydelsen, hvor vi dykker dybt ned i hvilke opgaver, der skal løses.

03

Du modtager det udførte arbejde

Du får altid det aftalte arbejde udført til tiden. Er der tale om et månedligt samarbejde, modtager du en månedlig videorapport med status over det udførte arbejde og resultaterne. Vi tager løbende online møder efter behov. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig!

Referencer

Se, hvad nogle af de henrykte kunder siger

Kvalitet er i højsædet. Uddeleger dit arbejde og få det udført samvittighedsfuldt og pligtopfyldende af din kvalitetsbevidste, virtuelle hjælper. Se, hvad andre siger:

"Jeg kender Troels som en utrolig grundig, pligtopfyldende og samvittighedsfuld person, som altid er klar til at hjælpe og gøre sit bedste i sit arbejde for kunderne. Jeg er altid tryg ved at Troels løser opgaverne til UG, jeg kan tydeligt mærke at han oprigtigt går op i det. Jeg kan klart anbefale at samarbejde med Troels."

  Jonas Holm
  Jonas Holm

  Jonasholm.dk

  “Tak til Troels fra VirtualAssistant, der har lavet en flot hjemmeside til min virksomhed, Loevegal.dk. Troels er god til at forstå, hvad jeg gerne vil have, selv om jeg ikke ved noget om det tekniske. Han er utrolig grundig og hjælpsom, og jeg følte mig i gode hænder hele vejen. Siden blev lige som jeg havde drømt om. Tak for hjælpen.“

   Elizabeth Løbegal
   Elizabeth Løbegal

   Løvegal.dk

   "“VirtualAssistant.dk har hjulpet os med en gennemgående søgeordsanalyse samt tekstforfatning af vores hjemmeside. Begge dele er blevet udført både hurtigt og i høj kvalitet. Kan klart anbefales!"

    Lasse Regin Nielsen
    Lasse Regin Nielsen

    Rentguide.dk

    “Troels fra VirtualAssistant.dk har hjulpet med en række forskellige opgaver til MinInvestering.dk, som har frigivet tid til, at jeg kunne fokusere på min hjemmesides kerneydelser. Jeg er fuldt ud tilfreds. Fair priser og hurtig eksekvering. Klart anbefalelsesværdigt!”

     Christian Due
     Christian Due

     Mininvestering.dk

     Priser

     Altid fair priser

     Jo flere timer du køber, desto billigere bliver det.

     Se de forskellige priser her ved forskellige pakker.

     Op til 10 timer

     Pr. time

     Pr. Måned

     kr 800

     10 Til 20 timer

     Pr. time

     Pr. Måned

     kr 750

     Over 30 timer

     Pr. time

     Pr. Måned

     kr 700