Mine Ydelser

Har du brug for hjælp til din hjemmeside og online markedsføring? Skal du have opsat et flow af nyhedsbreve? Tag fat i mig for hjælp til dette – og meget andet.

Mine ydelser

Få hjælp til disse ting & mere

Træk på mine 8 års erfaring med hjemmesider og online markedsføring. Få hjælp til din virksomheds tekniske setup. Lad mig være din online handyman.

Hjælp til din hjemmeside

Glemmer du at opdatere din WordPress-hjemmeside? Driller det med teknikken og at udføre dine ønskede ændringer? Så overlad det til trygt til mig.

Bedre placeringer på Google

Skal din hjemmeside findes på Google? Med min baggrund som SEO-specialist hjælper jeg dig med at få kunder på autopilot fra Google.

Annoncering via Google Ads

Få flere salg og kunder via annoncering med Google Ads. Lad mig give dig en automatiseret kundestrøm.

Hjælp til dine nyhedsbreve

Sender du nyhedsbreve? Så har du brug for opsætning af dine mail flows. Jeg hjælper dig med Mailchimp og MailerLite.

Oversættelser til/fra engelsk

Skal dine tekster oversættes til fejlfrit engelsk? Lad mig hjælpe dig. Jeg har meget stor erfaring med det engelske sprog.

Korrekturlæsning

Har du brug for et ekstra par øjne på dine tekster? Så lad mig læse korrektur på dine tekster, så de fremstår både knivskarpe og læsevenlige.

Lad os tale sammen

Mere tid og flere kunder? Kontakt mig i dag.

Få mindre travlt og mere gjort med en virtuel assistent.

Jeg er klar til at hjælpe dig. 

Send mig en besked

Hvordan foregår det?

Sådan er min tilgang til arbejdet

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvor let det er for dig at spare tid og få flere salg fra internettet? Så se her, hvordan arbejdet typisk foregår!

01

Gratis afklarende samtale

Du booker mig til en gratis 30 minutters samtale over Zoom/Google Meet eller telefonen. Her afklarer vi, hvad du har brug for hjælp til, og om vi er det rette match. Kan jeg - mod forventning - ikke hjælpe dig alligevel, kan jeg henvise dig til andre i mit netværk.

02

Jeg går igang

Jeg går i gang med arbejdet, så snart jeg har modtaget betaling. Afhængigt af arbejdets karakter kan det blive nødvendigt at afholde en egentlig strategiworkshop som del af ydelsen, hvor vi dykker dybt ned i hvilke opgaver, der skal løses.

03

Du modtager det udførte arbejde

Du får altid det aftalte arbejde udført til tiden. Er der tale om et månedligt samarbejde, modtager du en månedlig videorapport med status over det udførte arbejde og resultaterne. Vi tager løbende online møder efter behov. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig!

Referencer

Se, hvad nogle af de henrykte kunder siger

Kvalitet er i højsædet. Uddeleger dit arbejde og få det udført samvittighedsfuldt og pligtopfyldende af din kvalitetsbevidste, virtuelle hjælper. Se, hvad andre siger:

"Jeg kender Troels som en utrolig grundig, pligtopfyldende og samvittighedsfuld person, som altid er klar til at hjælpe og gøre sit bedste i sit arbejde for kunderne. Jeg er altid tryg ved at Troels løser opgaverne til UG, jeg kan tydeligt mærke at han oprigtigt går op i det. Jeg kan klart anbefale at samarbejde med Troels."

  Jonas Holm
  Jonas Holm

  Jonasholm.dk

  “Tak til Troels fra VirtualAssistant, der har lavet en flot hjemmeside til min virksomhed, Loevegal.dk. Troels er god til at forstå, hvad jeg gerne vil have, selv om jeg ikke ved noget om det tekniske. Han er utrolig grundig og hjælpsom, og jeg følte mig i gode hænder hele vejen. Siden blev lige som jeg havde drømt om. Tak for hjælpen.“

   Elizabeth Løbegal
   Elizabeth Løbegal

   Løvegal.dk

   "“VirtualAssistant.dk har hjulpet os med en gennemgående søgeordsanalyse samt tekstforfatning af vores hjemmeside. Begge dele er blevet udført både hurtigt og i høj kvalitet. Kan klart anbefales!"

    Lasse Regin Nielsen
    Lasse Regin Nielsen

    Rentguide.dk

    “Troels fra VirtualAssistant.dk har hjulpet med en række forskellige opgaver til MinInvestering.dk, som har frigivet tid til, at jeg kunne fokusere på min hjemmesides kerneydelser. Jeg er fuldt ud tilfreds. Fair priser og hurtig eksekvering. Klart anbefalelsesværdigt!”

     Christian Due
     Christian Due

     Mininvestering.dk

     Priser

     Altid fair priser

     Jo flere timer du køber, desto billigere bliver det.

     Se de forskellige priser her ved forskellige pakker.

     Op til 10 timer

     Pr. time

     Pr. Måned

     kr 800

     10 Til 20 timer

     Pr. time

     Pr. Måned

     kr 750

     Over 30 timer

     Pr. time

     Pr. Måned

     kr 700